Werken in een propere omgeving bevordert werkvreugde en creativiteit. Daarom hanteert Astroclean niet alleen strikte kwaliteitsnormen inzake schoonmaak, maar we stemmen ons werkprogramma telkens af op maat van de klanten. Het zijn zij die dit programma en de frequentie ervan bepalen. Uiteraard kunnen we hen hierin, op basis van onze jarenlange ervaring, perfect bijstaan.

Astroclean staat voor kwaliteit inzake schoonmaak en hieronder verstaan we dat elk hoekje en kantje moet schoongemaakt worden. Daarom kiezen wij er bewust voor niet te poetsen met machines, alles wordt nog schoongemaakt op grootmoeders wijze. Onze ploeg vergeet geen plinten, verzet het meubilair, gebruikt nog schuurborstel en dweil…..

Bij ons kan u terecht voor de schoonmaak van: Burelen, Winkels, Magazijnen, Toonzalen, Gaanderijen, Drank – en eetgelegenheden, Scholen, Algemene delen van een wooncomplex, Dokterskabinetten en andere praktijkruimtes en Privéwoningen.

Buitengewone projecten vergen een buitengewone aanpak.

Onder “grote schoonmaak “ verstaan wij alle schoonmaakopdrachten die buiten het dagelijkse of periodieke vallen:

 • Afwassen van plafonds, muren
 • Uitwassen van kasten zowel binnen – als buitenkant
 • Meubilair reinigen
 • Keuken en badkamer onder handen nemen
 • Ontsluieren van vloeren
 • Reinigen van vloerbekleding
 • ….

Een grote schoonmaak gebeurt altijd in regie, zo betaalt u enkel per gepresteerd uur en per persoon.

Wij stellen steeds aan nieuwe klanten voor om de eerste poetsbeurt als een grote schoonmaak te beschouwen. Dit stelt ons in staat om bij de volgende, periodieke poetsbeurten kwalitatief werk te leveren tegen een scherpe prijs. Dit is uiteraard steeds vrijblijvend.

Na de grote werken…de grote schoonmaak!

Bij nieuwbouw – of renovatieprojecten worden veel vakmannen betrokken.
Astroclean hoort daar zeker ook bij, wij zijn er namelijk voor de opkuis na bouw of renovatie! Onze taak bestaat er uit alle sporen van bezetters, schilders en andere vakmannen uit te wissen. Vaak laten deze moeilijk te verwijderen vlekken na en het is een niet te onderschatten karwei om uw woonst of handelspand er als nieuw uit te laten zien. Pas na onze opkuis dienst zal u echt ten volle kunnen genieten van de bouwwerken of renovatie!

Voor ons betekent een opleveringsschoonmaak:

 • Verwijderen van cementsluier op vloeren
 • Grondige poetsbeurt
 • Verwijderen van verfresten, siliconen – en stickerresten op glas en raamwerk
 • Grondige poetsbeurt van uw ramen inclusief raamslagen

Schoonmaak 9

Schoner dan ooit tevoren!

Wanneer u te kampen krijgt met brand-, rook- of waterschade is een zeer snelle interventie nodig. Bluswater, roet en rookvlekken zijn hardnekkig en moeilijk te verwijderen.

Snel schoonmaken en opruimen na brand of waterschade is dus cruciaal. Een grondige schoonmaak door ervaren mensen is noodzakelijk en Astroclean helpt u hiermee graag verder.

Voor een nieuwe start!

Ook voor het leegmaken en opkuisen van woningen kan u op Astroclean rekenen!

Wanneer bv. een huurder uw woning verlaten heeft, kan deze behoorlijk verwaarloosd en vervuild zijn. Ook bij een overlijden of zelfdoding kan dit het geval zijn.

Het kan echter ook fysiek of emotioneel onmogelijk voor u zijn om dit zelf op te ruimen.  Astroclean staat erop uw huis volledig leeg te halen,  op te kuisen, te desinfecteren en te ontgeuren.

Op die manier zorgen wij ervoor dat uw huis verhuur- of verkoopsklaar gemaakt wordt.