Wij durven te beweren dat het kuisen van ruiten een kunst is, waarbij toewijding en motivatie centraal staan. Opleiding en constante bijscholing zorgen ervoor dat onze ruitenwassers dagelijks met actuele kennis van materiaal en producten de baan opgaan.
Ons uitgangspunt is steeds de wens van de klant. Zowel voor particulieren, bedrijven als scholen, zorgen we steeds voor een goede prijs – kwaliteit verhouding.
De eerste keer dat wij uw ramen komen wassen worden de raamomlijstingen extra grondig gereinigd zodat we ze daarna periodiek kunnen schoon houden. Uiteraard hoort bij het wassen van ramen ook het schoonmaken van vensterbanken.
Bij nieuwbouw of renovatie worden bij uw nieuwe ramen alle verf – en siliconenresten verwijderd en worden de raamslagen grondig gereinigd.

Uw dakgoten worden door ons niet enkel afgewassen, maar ook uitgekuist zodat bladeren of ander afval deze niet meer kunnen verstroppen.
Afwasbare gevels, daaronder verstaan we geschilderde of met geglazuurde steen bezet, onderhouden wij graag voor u. En uiteraard is het afwassen van rolluiken en zonnepanelen geen enkel probleem voor de ruitenwassers van Astroclean.

De moderne manier van ramen wassen is werken met ongekeerde osmose. Dit wil zeggen dat uit het water alle kalk en zouten zijn verwijderd. Het verwarmde, ultra zuivere water absorbeert meer vuil en droogt sneller met een verbluffend resultaat. Ervaring heeft ons geleerd dat dit systeem uiterst doeltreffend is voor het schoonmaken van koepels en glazen daken van veranda’s. Andere ramen wassen we graag nog op traditionele wijze om zo de omlijstingen eveneens schoon te maken en de ramen van de buren onder u schoon te houden.